31.8.2018

Recepty s Cordy kávou!

 

Děkujeme naší Marcelce (Business & Training Coordinator za TIENS Czech Republic), že se s námi podělila o úžasné recepty, které umí vykouzlit s TIENS Kordy kávou. Překvapíte jimi zaručeně každou návštěvu nebo je dopřejte sami sobě! I když se zdá, že podzim je za dvěřmi, není důvod si nedat dobrou kávu doplněnou o čerstvé ovoce nebo zmrzlinu.

TIENS CordyCafé je výborný a chutný nápoj, který obsahuje kávový extrakt z pečlivě vybraných čerstvě mletých kávových zrn Arabica, jejichž aroma a chuť mají úžasnou schopnost probudit a povzbudit naše myšlenky a smysly. Zažijte svěží, bohatou a jemnou chuť TIENS CordyCafé doplněnou silným adaptogenem a „zázračnou houbou” – Cordyceps sinensis.

Přirozené vlastnosti kordycepsu jsou v tradiční čínské medicíně známé po staletí. Nejen že posiluje naši přirozenou obranu, ale také posiluje funkce těla a zlepšuje celkovou pohodu. TIENS CordyCafé obsahuje pouze vysoce kvalitní mycelium cordyceps. Další složka, vápník, přispívá k udržení zdravých kostí a zubů, normální funkce trávicích enzymů a svalů a také k normálnímu energetickému metabolismu, čímž zajišťuje, že je naše energie během dne správně využita a vyvážena.

BLESKOVÁ ZMRZLINA s Cordy kávou

– kondenzované mléko (nemusí být celé – podle chuti každého)

– 300 ml  šlehačky

– 2  polévkové lžíce  Cordy kávy  (přizpůsobit  podle chuti)

– kávový likér 

 

Postup:

Prošlehat ve šlehači do lehounké pěny – rozdělit do kelímků a dát zmrazit do mrazáku.

DEZERT s Cordy kávou

– bílý jogurt nebo zakysaná smetana

– ½ sáčku nebo 1 sáček Cordy kávy (podle chuti)

– müsli

– ovoce (banán, borůvky, maliny…)

Postup:

Promíchat jogurt s Kordykávou, na dno misky dát müsli, poté vrstvu jogurtu, na povrch ovoce podle chuti.

NEPEČENÝ DORT s Cordy kávou – TIRAMISU

– zakysaná smetana

– mascarpone

– moučkový cukr (podle chuti, prodává se i třtinový moučkový cukr)

– 2 – 3 sáčky Cordy kávy (podle chuti)

– piškoty

– ovoce (maliny, jahody, borůvky, banán….)

Postup:

Zakysanou smetanu smíchat s mascarpone, moučkovým cukrem a sáčkem Cordy kávy. Ze dvou sáčků Cordy kávy udělat kávu a máčet v ní piškoty. Vrstvit piškoty, ovoce, mascarpone, poslední vrstvu mascarpone posypat kakaem. Dát do lednice ztuhnout a pak si jen pochutnat.

Dobrou chuť!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *